近來心情欠佳,難以入眠,有甚麼精油可以幫到我? I am feeling moody these days which makes me hard to fall asleep, what should I do?


你可以用3滴佛手柑、2滴廣藿香、1滴依蘭依蘭在臥室擴香,佛手柑和廣藿香可以抗抑鬱同焦慮,而依蘭依蘭有減壓同防止失眠的效力。

 

Try to vaporize the following formula in the bedroom.

Bergamot 3 drops

Patchouli 2 drops

Ylang Ylang 1 drop

Bergamot and patchouli are anti-depressant and anti-anxiety. Ylang ylang will improve sleeping quality.

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: