更年期的沮喪失落要如何用精油來排解?How to relieve depression during menopause?


奧圖玫瑰可以緩解更年期的不適症狀,同時給予人愛的感受,橙花沈靜細緻的氣味可以令沮喪焦慮的情緒得到平撫,伊蘭伊蘭可以放鬆神經,令人有歡愉的感受,檀香安神之餘都能令思緒回復平靜。

奧圖玫瑰 2滴

橙花     2滴

伊蘭伊蘭 2滴

檀香   2滴

睡前調和死海鹽作芳香浸浴15-20分鐘

Rose Otto can relieve symptoms during menopause, it gives love and support; Neroli has a delicate smell that ease depression; ylang ylang will bring joy and relaxation; sandalwood will bring calm and peace, try the bath formula below:

Rose Otto 2 drops

Neroli 2 drops

Ylang Ylang 2 drops

Sandalwood 2 drops

Soak it in bath with dead sea salt for 15-20 minute.

 

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: